مشاهده خبر

چهار شنبه 17 خرداد 1402 - 11:39:40

با «قهرمان» قدرت بدنی، سرعت عمل و استقامت خود را محک بزنید

مسابقه «قهرمان» که از ابتدای امسال به روی آنتن شبکه سه سیما رفته، قدرت بدنی، سرعت عمل و استقامت شرکت کنندگان را به چالش کشیده است.

0

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، 

مسابقه استعدادیابی «قهرمان» بخش های متنوعی دارد و ورزشکاران و افرادی که به طور حرفه ای در رشته های مختلف ورزشی فعالیت دارند، می توانند در این مسابقه شرکت کنند.

محمدحسین سعادتی تهیه کننده «قهرمان» درباره این مسابقه گفت: خاستگاه اولیه این نوع مسابقه کشور ژاپن است و با این قالب و ساختار هم اکنون در 32 کشور دنیا ساخته و بیش از 10 سال است که در شبکه های مختلف رسانه های دنیا پخش می شود.

وی افزود: با توجه به جوان بودن جمعیت کشورمان و علاقه مندی جوانان به ورزش، درصدد برآمدیم با طراحی این مسابقه بتوانیم انگیزهایی برای جوانان علاقه مند به ورزش ایجاد کنیم. «قهرمان» انگیزه خوبی برای جوانانی است که فرصت افزایش توانایی‌های خود یا رسیدن به سطح یک ورزشکار خوب را به علت بی‌اطلاعی از استعدادهای خاص خود، پیدا نمی‌کنند اما با شرکت در این مسابقه و افزایش اعتماد به نفس می‌توانند در رشته ورزشی مورد علاقه خود به شکوفایی برسند.

وی تاکید کرد: هدف از برگزای چنین مسابقه ای همچنین فرهنگ سازی میان جوانان برای نحوه درست و صحیح انجام فعالیت های ورزشی بدون استفاده از مکمل های بدن سازی است که در میان برخی رواج پیدا کرده است. در این مسابقه قدرت بدنی، سرعت عمل، روحیه و توانایی ذهنی خیلی نقش کلیدی دارد.

سعادتی خاطرنشان کرد: برای تهیه این مسابقه پرهیجان و جذاب، حدود دو سال، پیش تولید داشتیم و تمامی سازه های مسابقه را مهندسان ایرانی ساختند. برای این کار دو ماه تحقیق و پژوهش انجام شد تا ابعاد سازه به این بزرگی بتواند وزن افراد را تحمل کند و دوربین های که روی آن وصل می شود هم تکان نخورد. ما برای دکور برنامه ذائقه مخاطبان را هم سنجیدیم و با بهره گیری از شاخص ها و معماری ایرانی، فضای مناسبی را برای این مسابقه طراحی کردیم.

تهیه کننده «قهرمان» ادامه داد: برای شرکت در مسابقه هم چند درگاه وجود دارد یکی صفحه اصلی برنامه که علاقه مندان پیام می دهند و برگه مربوطه برای آن ها ارسال و پس از بررسی از این عزیزان دعوت می شود. طریقه بعدی شماره پیامکی است که در برنامه اعلام می شود و متقاضیان از این روش می توانند برای شرکت در مسابقه اقدام کنند.

تهیه کننده «قهرمان» در خصوص مجریان مسابقه هم گفت: «قهرمان» دو مجری دارد یک مجری تا حدودی سخت گیر و دارای نظم خاص (دیسیپلین) و یک مجری دلسوز که این تضاد برای مخاطبان جذابیت ایجاد کرده است.

وی با اشاره به حضور شرکت کنندگان از تمامی استان های کشور گفت: سعی کردیم از تمامی اقوام و شهرهای کشور در مسابقه دعوت کنیم تا همه عزیزان از این فرصت بهره مند شوند و در فرایند استعدادیابی، شرکت کنندگان از نظر ویژگی های بدنی، فیزیولوژیکی و مهارت های فردی مورد ارزیابی قرار می گیرند.

گفتنی است فصل نخست این مسابقه به تهیه‌کنندگی محمدحسین سعادتی و کارگردانی محمد پیوندی در حوزه رشته‌های مختلف ورزشی و کشف استعدادهای آن طراحی شده و از نخستین روز فروردین‌ماه ۱۴۰۲ روی آنتن شبکه سه سیما رفته است.

مسابقه «قهرمان» با ۲۶۰ استعداد آغاز به کار کرد که تنها ۱۰ نفر از آن ها با تلاش برای حذف گروه‌های مقابل  به مرحله بعد صعود می کنند و قهرمان فصل نخست خواهند شد.

«قهرمان» روزهای پنجشنبه، جمعه، شنبه و یکشنبه ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.

انتهای پیام/ن

برچسب ها :

آخرین اخبار

فصل چهارم «سرچشمه» روی آنتن می‌رود فصل سوم «چند روایت معتبر» با چالش‌های اجتماعی به شبکه دو می‌آید «کنکاش» با موضوع هفته وحدت فصل دوم «سلام به آینده» به شبکه افق می‌رود مجموعه خاطره‌انگیز «تئاتر در صحنه» روی آنتن شبکه پنج «خیابان شاعر» از شبکه مستند پخش می شود / روایتی از خیابان مولوی تهران گرفتاری‌های وسواس فکری و عملی در «کام شیرین» شبکه دو حضور مجدد تنسی تاکسیدو و چاملی در شبکه دو فصل جدید «ماجرا» روی آنتن شبکه چهار پخش انیمیشن سینمایی جدید «شعر لامیا» در روز بزرگداشت مولوی شبکه دو از امشب «وکیل شگفت‌انگیز» می‌گیرد افق سراغ «بحران هسته ای: جزیره تری مایل» می‌رود فیلم «باغچه بان» نمایش داده می شود پخش نخستین قسمت «شور شیرین» در شبکه دو روایتی متفاوت از پرتاب موفق ماهواره نور 3 در مستند «سومین نور» «مهمانی امت احمد(ص)» به مناسبت هفته وحدت در سیمای شبکه دو مسعود سخاوت‌دوست مهمان «نقد سینما» می‌شود/ بررسی فیلم «بی‌رویا» و مستند «انیو» «تارکد» پرونده حج خونین سال ۶۶ را گشود/ سرنخ هایی از ارتباط با منافقین و امریکایی ها «غریب» از قاب تلویزیون پخش می‌شود «مرصع» سراغ قاب های حماسه رفت/ دفاع مقدس در آیینه هنر عکاسی برنامه سازی با هدف ایجاد آرامش و آموزش شهروندان روایتی از فعالیت‌های یکی از بانوان کشورمان در مستند «خیرالنساء» همراه با نوای خوانندگان جهان اسلام در «طنین رحمت» شبکه دو پخش یک مستند در روز جهانی سالمند از شبکه سلامت «آتش» در شبکه نمایش فصل جدید «فوتبال ۱۲۰» با اجرای حافظ کاظم زاده حمیدرضا محمدی به «نقطه رهایی» پیوست بررسی نحوه بازگشت لوح‌های هخامنشی به ایران در «نوسان» مجلس بزرگداشت زنده یاد «ابراهیم کیهانی» برگزار شد دیدار مسئول کارگروه ستاد جشن های نیمه شعبان سیما با تولیت مسجد مقدس جمکران ویژه برنامه «رواق» در هفته وحدت اولین هفته مهر ماه و فیلم هایی به رنگ ایثار و شهادت در قاب تلویزیون پخش «شب فیروزه‌ای» به مناسبت هفته وحدت و میلاد حضرت رسول (ص) از شبکه پنج 2 اثر از تولیدات خانه مستند روی آنتن شبکه دو می‌روند پخش اختصاصی و آنلاین «سرزمین مادری» در تلوبیون پخش سریال خاطره انگیز «قصه های جزیره» و «مامور انتقال» از شبکه تماشا سرپرست تولید و فنی شبکه نمایش منصوب شد حضور «وکیل شگفت‌انگیز» در شبکه ‌دو شبکه افق به «دیک گریگوری» کمدین سیاه‌پوست آمریکایی آنتن می‌دهد از تدارکاتچی تا بلمی بسوی ساحل در ویژه برنامه هفته دفاع مقدس «خیلی د