مشاهده خبر

سه شنبه 4 مهر 1402 - 12:46:8

آموزش اصول بازیگری به کودکان در«یکی بود یکی نبود»

تهیه کننده و کارگردان «یکی بود یکی نبود» گفت: در این برنامه نمایش خلاق کودک و اصول بازیگری آموزش داده می شود.

0

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، 

شهرام قدیری، تهیه کننده و کارگردان «یکی بود یکی نبود» در خصوص تولید این برنامه تلویزیونی گفت: از آن جایی که قصه‌گویی در پرورش خلاقیت و تخیل کودکان مؤثرتر از دیدن فیلم و کارتون است و باعث می‌شود کودکان نسبت به ایده‌های جدید رویکردی باز داشته باشند، تهیه و تولید چنین مجموعه هایی در رسانه ملی بسیار ضروری است.
قدیری با اشاره به اینکه ایده «یکی بود، یکی نبود» با هدف مروری بر ادبیات کهن و قصه‌های ایرانی شکل گرفت، اظهار داشت: متاسفانه برخی از ایرانیان خارج از کشور و حتی کودکان در داخل کشور با مضامین قصه های کهن ایرانی فاصله گرفتند و قصه گویی در حال کمرنگ شدن است و حتی مادربزرگ ها و پدربزرگ ها هم به واسطه زندگی ماشینی امروزی، کم تر برای بچه ها قصه تعریف می کنند برای همین این برنامه طراحی شد که قصه های کهن ایرانی در قالب نمایش از قاب تلویزیون پخش شود که البته این بار یک رویکرد متفاوتی را انتخاب کردیم.
تهیه کننده و کارگردان «یکی بود یکی نبود» گفت: بر همین اساس از متون کهن ایرانی و آثار برگزیده ای همچون کلیله دمنه، مثتوی معنوی، منطق الطیر، اسرارالنامه، جوامع الحکایات، پروین اعتصامی و ... با هماهنگی فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی و با همکاری گروه کودک شبکه جهانی جام جم، قصه های مختلفی را انتخاب کردیم تا به 30  قصه رسیدیم.
قدیری تصریح کرد: در این برنامه سعی شده در هرقسمت اصول بازیگری و نمایش خلاق ، از جمله فن بیان، زبان بدن، صداسازی و ... به کودکان آموزش داده شود.
وی خاطرنشان کرد: ما برای این برنامه از هنرمندان و اشخاصی که چهره بودند دعوت کردیم و در کنار بازیگران حرفه ای، با همکاری وزارت آموزش و پرورش، هفت هزار دانش آموز را از مدارس سراسر کشور استعدادیابی کردیم. از میان این تعداد، 70 دانش آموز برگزیده شدند و این بچه ها در قالب نقش های مختلف ظاهر می شوند و بازی می کنند و تجربه می آموزند.
تهیه کننده «یکی بود، یکی نبود» ادامه داد: از دی ماه سال گذشته این بچه ها، آموزش های لازم بازیگری را گذراندند و نقش ها را با آن ها کار کردیم و در حال حاضر هم مشغول ضبط و فیلمبرداری هستیم.
وی با بیان ‌اینکه برای نخستین بار، این داستان‌ها توسط بازیگران و ستاره‌های کوچک ایفای نقش می‌شود، گفت: بازیگر و راوی این مجموعه، محمد مسلمی است که سال‌ها در نقش‌های مختلف و محبوب برای کودکان از جمله عمو فیتیله و بسیاری از کاراکترها در سریال‌ها و فیلم ها ایفای نقش کرده است.
قدیری با ابراز امیدواری از این که «یکی بود، یکی نبود» بتواند سهمی در ترویج فرهنگ قصه گویی داشته باشد و کودکان این مرز و بوم را با فرهنگ غنی فارسی آشنا کند، گفت: حوزه کودک همیشه مهجور مانده است و خیلی از آثار کودکان حمایت نمی شود.
امروز اگر کودکان از قاب رسانه ملی آثار و محتوای درست دریافت نکنند سراغ فضای مجازی و شبکه هایی می روند که بی شک تبعات خاص خود را دارد و لازم است مدیران و مسئولان مربوطه با سیاست گذاری های شایسته و به موقع از حوزه کودک که بسیار حائز اهمیت است، حمایت شود.
تولید مجموعه «یکی بود، یکی نبود» برای 60 قسمت صورت می گیرد.
 بنا بر این گزارش، محمد غفاری خضری مدیر تامین برنامه شبکه آموزش سیما، این مجموعه   هر روز ساعت  ۱۱.۳۰ از شبکه آموزش روی آنتن می‌رود.
داریوش کفایتی کارگردان تلویزیونی، نورپرداز و مدیر تصویربرداری محمد لباف، بابک شعاعی طراح گریم، و سحر حاتمی مدیر تولید این مجموعه است.

انتهای پیام/ن

برچسب ها :

آخرین اخبار

برنامه بزرگ تلویزیونی «محفل» به میزبانی اراکی ها عباس قانع به «مدار بسته» شبکه دو می‌آید برگزاری مراسم یادبود پروانه معصومی در مسجد بلال ماجرای نیمروز، مستندی از زندگی شهید فخری زاده پخش زنده دیدار نهایی لیگ برتر کشتی فرنگی تماشای مستند «آبگیر؛ آبادی حیوانات آفریقا» «امپراطور بادها» و سریال جدید «منطقه سفید» روی آنتن شبکه تماشا «بدون توقف» میزبان آیت‌الله محسن محمدی‌اراکی بدرقه بیتا فرهی «اِگلانتین» و «اقتدار دریایی» مستندهای ویژه شبکه افق «زاده شده برای پرواز» در شبکه یک سیما تدارک گسترده شبکه تهران سیما برای شب های بلند زمستان راهکارهای یک ازدواج موفق در قسمت پایانی «کام شیرین» «کیمیاگر» از کره جنوبی به شبکه دو می‌آید پشت صحنه سریال «مدار صفر درجه» در قاب شبکه دو پیام تسلیت معاون سیما در پی درگذشت پروانه معصومی گرامی داشت یاد پروانه معصومی در شبکه امید مراسم وداع با پروانه معصومی پخش مستندی درباره کشتار غزه به روایت خبرنگار آمریکایی از شبکه یک بازپخش برنامه «هزار داستان» در پی درگذشت "زنده یاد پروانه معصومی" مدیر طرح و برنامه شبکه مستند معرفی شد پروانه معصومی درگذشت بررسی شبکه سازی هیأت ها برای جهاد تبیین در برنامه «آرمان» شتاب دهی به تحول با انتصابات جدید در شبکه تهران «رایحه» و «این جا آدم ها» سیما برگزیدگان بخش تلویزیونی جشنواره تولیدات رسانه‌ای جهادی «صبحانه ایرانی» برنامه‌ای که رنگ و بوی مردمی دارد دو تهیه‌کننده امشب در «جام‌جم»/بحث درباره سریال‌سازی ادامه دارد انتصاب فرمانده حوزه بسیج معاونت سیما گرامی داشت هفته بسیج در مرکز صبا افشاگری «روزنامه نگار» ژاپنی روی آنتن شبکه سه «باشگاه سری» در شبکه نمایش تولید فصل جدید «کودک‌شو» / شروع طوفانی نسیم برای زمستان از شب یلدا آریا طاهری مجری فصل دوم «سرنخ» شد برنامه های شبکه یک در ایام فاطمیه «شکارچی تانک» در قاب شبکه دو مراسم وداع با بیتا فرهی همراه با «کوی محبت» شبکه دو در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) پخش زنده رقابت های آسیایی سپاهان و نساجی از شبکه ورزش سیما مروری بر تاریخچه ارتش بیست میلیونی در «پیوست» شبکه دو ماجرای شکل‌گیری «خشم دیجیتال» در «ضد» آثار بخش مستندنگاری جشنواره تلویزیونی مستند معرفی شدند + اسامی هیئت داوران آموزش کتیبه دوزی تا رویه کوبی مبل در «شبکه ماه» با «سدره» در سوگ زهرای مرضیه می نشینیم ادامه فیلمبرداری «سلمان فارسی» در شهرک غزالی فصل دوم «مستوران» به آنتن نزدیک شد پرواز «جغد شب» در شبکه یک «چند روایت معتبر» از مادران وطن در شبکه دو پیام تسلیت معاون سیما در پی درگذشت بیتا فرهی غلبه نشاط‌آفرینی مردم‌محور بر شادسازی ستاره‌بنیان فصل سوم برنامه «باشگاه امید» از قاب شبکه امید

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها