به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سیما، حمایت از کودکان فلسطینی با ویژه برنامه «بادبادک»به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمود سلامیان تهیه کننده این برنامه در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش گفت: «بادبادک» یک مجله تصویری با بخشهای مختلف که طراحی شده در قالب ترکیبی است.
وی افزود: یکی از بخشهای که در این برنامه به مناسبت این روزها تهیه شده بخش نقالی است که اسطورهها را کودکانی که به صورت حرفهای و نیمه حرفهای کار نقالی را انجام میدهند معرفی میکنند.
بخش کارگاه خلاقیت است که دراین بخش کاردستیهایی برای حوزه کودک آموزش داده میشود با مفاهیمی که قصد داریم به مخاطب معرفی کنیم عجین است. بخش قصه گویی است که خانم تاجیک اجرا میکند، در این قصهها مفاهیم همدلی، مقاومت، ظلم ستیزی و دفاع از مظلوع نشان داده میشود.
سلامیان گفت: یک اصل مهمی که داریم، پویشی است که برگزار میکنیم که شامل جمع آوری، انتشار و پخش آثار ویدئویی، عکس و نقاشیهای مخاطبان است با موضوع حمایت از کودکان فلسطینی.
گروههای مختلف سرود است که از اقصی نقاط ایران به برنامه دعوت میشوند و به صورت زنده برنامه اجرا میکنند. معرفی کتاب داریم، کتابهایی که با همکاری ناشران انقلاب اسلامی و موسسه شیرازه جمع آوری شده با موضوعات بحث فلسطین و انچه که متناسب با حوزه کودک است و در نهابت مهمان هم در طول برنامهها خواهیم داشت از شعرا، نویسندگان و فعالان حوزه کودک که با موضوع فلسطین و حمایت از کودکان فلسطین اثری را خلق کرده باشند.
تهیه کننده برنامه «بادبادک» درباره این پویش گفت: یکی از مهمترین اهدافی که در طول برنامه سازی در این سالها داشتیم این بود که برنامهها از قالب یک طرفه بودن خارج شود و تعاملی باشد، مخاطب را منفعل نکنیم و آنچه که میخواهیم منتقل کنیم در زمینههای مختلف به شکل یک طرفه نباشد.
وی افزود: اتقاقی که در این برنامه اتفاق میافتد این است که ما موضوع محور برنامه را بیشتر روی کنشگری مخاطب و فعالیتهای مخاطب در محیط مدرسه قرار می دهیم. مبنا و تاکیدمان بیشتر تو محیط مدرسه است، عکسها و ویدئوهایی که بچهها ارسال میکنند در حمایت از کودکان فلسطین و بچههای غزه در محیط کلاس و حیاط مدرسه است.
قصد ما این نیست که بچهها را وارد مفاهیمی مثل جنگ، کشتار، خونریزی و خرابی بکنیم، هدف ما این است که کنشگری بچهها فعال شود و یک اتفاق خوبی که در برنامه رقم خواهد خورد این است که ما سوالات بچهها ر اپاسخ خواهیم داد.
سلامیان درباره کاربری در شبکههای اجتماعی گفت: ما یک سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۲۱۵ را داریم که بچهها سوالات و دل نوشته های خود را میفرستند، یک آی دی داریم در شبکههای اجتماعی مثل برنامه بله، ایتا و شاد که میتوانند فیلمهای خود را ارسال کنند.
وی درباره دشواریهای برنامههای زنده هم گفت: برنامههای زنده استرس وچالشهای خاص خودش را دارد، هماهنگیها باید بسیار فشرده و نزدیک بهم باشد، اما برنامه زنده اثرگذاریش بر روی مخاطب بسیار زیاد است. مجریانی که برای برنامه انتخاب میشوند همگی تجربه برنامههای زنده در حوزه کودک و نوجوان را دارند، در مقاطع حساس اجرای برنامه داشتند اینا کسانی هستند که مخاطب کودک قبلا چندبار با آنها ارتباط برقرار کرده است.
انتهای پیام/ن