به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سیما، «جعبه سیاه» در ۵۲ قسمت تولید شده است و هدف از تولید آن سرگرمی و ارائه سبک زندگی با بیان تجربیات زیسته افراد موفق است. افرادی که به این برنامه دعوت میشوند از چهرههای معروف سیاسی، اجتماعی، ورزشی، رسانهای، مقام دولتی، نماینده مجلس و افراد مقبول و خوشنام جامعه هستند که با آن ها یک گفت وگوی طنز دو نفره صورت می گیرد.
«جعبه سیاه» با بخش های شاد و طنز سرگذشت زندگی میهمانانش را به نوعی روایت میکند.
محمدهادی خفاجی، کارگردان «جعبه سیاه» شبکه افق گفت: هدف «جعبه سیاه» نزدیک شدن به آدمهایی بوده، که هم مشهورند و هم مقبول. شاید برخی از برنامهها برای گفت وگو بیش تر به سراغ افراد مشهور بروند. اما اینکه آن فردِ مشهور چقدر قابل الگوبرداری باشد و تا چه اندازه در زندگیاش اقدامات مفید و موثری کرده باشد، در «جعبه سیاه» حائز اهمیت بوده است.
کارگردان «جعبه سیاه» افزود: در این برنامه مهمانان از ناگفته های زندگی، تجربیات، اتفاقات و خاطرات جذاب زندگی خود صحبت می کنند. خاطراتی از زمان کودکی، تحصیل، ازدواج، کار و فعالیت حرفه ای و اتفاقات مهم زندگی شان که برای مخاطبان جذاب است.
خفاجی افزود: در «جعبه سیاه» تلاش این است فضای صمیمی و شادی را برای مهمانان برنامه ایجاد کنیم تا ناگفته های خود را صادقانه و به راحتی بیان کنند و با انتقال تجربیات شان، علاوه بر الگوبرداری از سبک زندگی های موفق، برای مخاطبان مفید باشد.
کارگردان «جعبه سیاه» خاطرنشان کرد: جنس سئوالات به گونه ای است که با پرسش های طنز آغاز می شود و هر کدام کلیدی است برای رسیدن به سئوال بعدی که البته اعتماد کردن مهمانان شرط مهم این برنامه است.
پاسخهای مهمانان هم به مثابه یک فضای صرفا گفت وگوی تلویزیونی نیست و نوع جدیدی از پرسش و پاسخ که در قالب یک فضای خودمانی و صمیمی شکل میگیرد برای مخاطب نشاط آور و با حال و هوای طنز رقم میزند و خستهکننده نیست. در واقع «جعبه سیاه» به دنبال یک گفت وگوی تلویزیونی بیپرده و کاملا نزدیک به زندگی خصوصی شخصیتها و چهرههای معروف رسانهای، هنری، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ورزشی و ... است، اما نه خشک و بی روح، بلکه روایت همه آن افرادی که به میهمانی «جعبه سیاه» میآیند با حال و هوایی پر از انرژی، نشاط، طنز و بیشتر با فضای زندگی اجتماعی، کاری و خانوادگیشان گره خورده میشود و نیز موضوعات پیرامونی که تاکنون جایی مطرح نکردهاند و به روایتی که هرگز رسانهای نشده است، میپردازند.
وی خاطرنشان کرد: مثلا سیداحمد ابوالقاسمی از قاری های قرآن کشورمان و داور برنامه «محفل» یکی از مهمانان «جعبه سیاه» بود که با بیان داستان خود، از روحیه خجالتی بودن خود و این که مادرش مشوق اصلی وی برای پیمودن این مسیر بود، سخن گفت.
«جعبه سیاه» دارای بخش های گفت و گو با مردم است و در این بخش با مردم درباره این که چقدر مهمان برنامه را می شناسند و تا چه میزان از زندگی شخص و حرفه ای وی اطلاعات دارند، صحبت می شود.
در «جعبه سیاه» چند تا بازی هم گنجانده شده است. یک بخشی هم به نام «آلبوم» داریم که مهمان برنامه درباره یک سری عکس صحبت می کند. بخش انتهایی هم بخش مرگ است و از آن جایی که میز برنامه به شکل یک جعبه سیاه است، در پایان برنامه، در آن باز می شود که داخل آن شمع و آگهی ترحیم و .. است. این جا در واقع این مفهوم که همگی از نقطه صفر شروع می کنیم و پایان ماجرا همین نقطه است، مورد تاکید قرار می گیرد.
از جمله مهمانانی که تاکنون به «جعبه سیاه» دعوت شدند می توان از عباس جدیدی کشتی گیر، محسن عراقی و علی پورکاوه از مداحان، مهدی دانشمند، شیخ مصطفی کرمی، مهران رجبی، سیروس میمنت، یوسف سلامی خبرنگار و محمد نظری از مجریان تلویزیون نام برد.
داوود مرادیان تهیه کننده، دستیار کارگردان پروانه توسلی، مدیر فیلمبرداری محمد بنکدار، تدوینگر احسان الله دادی و مرتضی صادقی، طراح دکور سعیده اصغری، عکاس آرزو انوریان، گریمور علیرضا قدیری و هماهنگی فاطمه نوری و آرمین تقی نژاد از جمله عوامل «جعبه سیاه» هستند.
«جعبه سیاه» با اجرای امیر عضد در مدت زمان 55 دقیقه، پنج شنبه ها ساعت 22 از شبکه افق به روی آنتن می رود.
انتهای پیام/ن