مشاهده خبر

چهار شنبه 27 خرداد 1405 - 14:47:35
رئیس رسانه ملی در آیین بدرقه پیکر زنده‌یاد بهروز رضوی

با درگذشت بهروز رضوی، بخشی از حافظه تاریخی رادیو را از دست دادیم

آیین وداع با پیکر زنده‌یاد بهروز رضوی صبح امروز با حضور رئیس سازمان صداوسیما، مدیران و جمعی از هنرمندان در مسجد بلال برگزار شد. رئیس رسانه ملی در این مراسم ضمن ادای احترام به جایگاه این هنرمند فقید، فقدان پیش‌کسوتان را از دست دادن بخشی از حافظه تاریخی رسانه ملی دانست و گفت: صدای استاد رضوی اگرچه به یادگار می‌ماند، اما فراتر از آن، صدای حقیقت است که همواره جاودانه خواهد بود. یاد و نام این استاد گران‌قدر برای همیشه نزد ما محترم و گرامی است.

0

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، 

پیمان جبلی دراین آیین اظهار کرد: درگذشت این صدای ماندگار و استاد فرهیخته در شب نخست ماه محرم و ایام شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تقارنی معنادار بود. امید آن دارم که روح ایشان در این ایام عزیز، به قافله‌سالار دشت کربلا ملحق شده و در جوار رحمت آن حضرت آرام گیرد.

 

وی با اشاره به جایگاه زنده‌یاد رضوی به عنوان میراث‌دارشایسته رادیو، افزود: در سال‌های اخیر، ما داغدار چهره‌های برجسته‌ای بوده‌ایم که هر یک به تنهایی تاریخچه و هویت رسانه ملی را شکل می‌دادند. این اساتید بزرگ با خلاقیت و تلاش‌هایشان در دهه‌های گذشته، خاطراتی ماندگار و درس‌هایی ارزشمند از خود برای ما به یادگار گذاشتند که همواره در یادها خواهد ماند.

 

جبلی افزود: فقدان استاد رضوی و سایر پیش‌کسوتان، فراتر از دست دادن یک همکار یا استاد است. با رفتن این بزرگان، بخشی از حافظه تاریخی رسانه ملی را از دست داده‌ایم. 

 

رئیس رسانه ملی با یادآوری چهره‌های ماندگاری همچون حمید منوچهری، منوچهر والی‌زاده، ناصر طهماسب و مسعود اسکویی که در سال‌های اخیر از میان ما رفتند، گفت: امروز هم فقدان استاد رضوی، قطعاً ضایعه بزرگ و جبران‌ناپذیری برای همه ما در سازمان صداوسیماست.

 

وی تأکید کرد که باید قدر پیش‌کسوتان حاضر در جمع خودمان را بیشتر بدانیم، کسانی که همچنان از نعمت وجودشان در رسانه ملی بهره‌مند هستیم و باید آن‌ها را بر چشم و سر خودمان جای بدهیم؛ از تجربه، دانش، اطلاعات و تخصصشان بیش از پیش بهره‌مند شویم تا از دست دادن این بزرگان به معنای از دست دادن یک مکتب و مسیر و راه و روش و تجربه نباشد و این مسیر پرافتخار ادامه پیدا کند.

 

رئیس سازمان صداوسیما تأکید کرد: فعالیت در رسانه ملی تنها به صدا و تصویر محدود نمی‌شود؛ چرا که اگر مبنای کار ما صرفاً همین دو عنصر بود، هرگز شاهد خلق حماسه‌هایی چون مقاومت جانانه همکارانمان در حادثه حمله وحشیانه بمباران ساختمان شیشه ای در سال گذشته نبودیم. صداوسیما در واقع بستری برای انتقال پیام است که با مؤلفه‌هایی همچون عشق، باور، ایمان و شجاعت آمیخته شده است. نمونه بارز این ادعا، عملکرد همکاران ما در ساختمان شیشه‌ای است که در سالگرد حمله به آن، شجاعت و پایداری‌شان در عرصه خبر، درسی ماندگار برای همه ماست.

 

جبلی ادامه داد: ما در رسانه ملی از ابزار صدا و تصویربه‌عنوان وسیله‌ای برای انتقال باورها، ایمان، فرهنگ، تمدن و عشق به میهن بهره می‌گیریم تا با حفظ این مسیر، به اهداف والای خود دست یابیم.

 

وی در خاتمه یادآور شد: صدای استاد رضوی اگرچه به یادگار می‌ماند، اما فراتر از آن، صدای حقیقت است که همواره جاودانه خواهد بود. یاد و نام این استاد گران‌قدر برای همیشه نزد ما محترم و گرامی است. ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم ایشان و تمامی همکارانم در رادیو و سازمان صداوسیما، برای آن مرحوم علو درجات و همنشینی با اولیا و صالحان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

 

گزارش تصویری

انتهای پیام/ن

برچسب ها :

آخرین اخبار

«شرلوک و دختر» به شبکه چهار می‌آیند فیلم سینمایی جدید «استیو» محصول ۲۰۲۵ انگلستان و ایرلند در شبکه چهار پخش زنده والیبال نشسته ایران و قزاقستان در برنامه «مثبت ورزش» پخش زنده تکواندو قهرمانی جهان در برنامه «مثبت ورزش» شبکه ورزش حلما احمدی، مجری آینده شبکه نسیم شد پخش زنده والیبال فرانسه و برزیل در شبکه ورزش پخش مستقیم رده بندی و فینال کشتی آزاد در شبکه ورزش «فیلسوف جنگ»؛ روایت زندگی و اندیشه‌های شهید سپهبد غلامعلی رشید در قاب افق مردم‌دوست‌ترین رهبر، قدردان‌ترین ملت از تکنیک‌های شعری تا طرح ملی سلامت روان؛ در برنامه «به خانه برمی‌گردیم» همراه با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی در پایان هفته بازی مرگ و زندگی بین انگلیس و آرژانتین رویارویی بلند قامتان ایران و اوکراین امشب در شبکه سه آمدیم تا صدای پرچمدارهای کوچک هر شهر باشیم پخش مستند «معصومه»؛ روایتی از زندگی و شهادت سیده معصومه عظیمی «رنگ خدا» در شبکه نمایش «از خونه شروع کن» با روایت زندگی دو بانوی کارآفرین در قم روی آنتن شبکه دو می‌رود بررسی اقتدار دریایی ایران و نظم نوین جهانی در «تهران ۲۰» پخش زنده والیبال نشسته ایران و آمریکا در برنامه «مثبت ورزش» سریال «رحمی در کار نیست» را از شبکه تماشا ببینید پخش زنده والیبال بلژیک و کوبا در شبکه ورزش پیام تسلیت رییس مرکز سیمافیلم در پی درگذشت مادر هنرمند عزیز، داریوش فرضیایی پیام تسلیت معاون سیما در پی درگذشت مادر داریوش فرضیایی بررسی سلامت معنوی، اقتصاد خانواده و دستاوردهای نخبگان رباتیک در «سلام تهران» «شهر زیبا» به شبکه نسیم رسید «کوهپایه»؛ روایت دغدغه‌های نوجوان امروز از مقاومت تا ولایت تحلیل مراسم باشکوه تشییع امام شهید و نگاه والای ایشان به مقام زن در «تهران ۲۰» توسعه همکاری‌های شبکه آموزش و سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی «شاخه‌ای روی آب»؛ روایتی از زندگی دانشمند شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی «سلاح نفت»؛ روایت تحریم نفتی ۱۹۷۳ از شبکه مستند داریوش فرضیایی در سوگ مادر نشست «کشیک سلامت» به بررسی چرایی کمبود و گرانی دارو و حواشی مدیریت سازمان غذا و دارو می‌پردازد از نوجوانی تا وحدت ملی در مجله عصرگاهی «به خانه برمی‌گردیم» «تنوره دیو» ؛ نخستین فیلم سینمایی كیانوش عیاری روی آنتن شبکه نمایش دوبله سریال «شیکار هوم» برای شبکه سه سری جدید «مردان آهنین» روی آنتن شبکه ورزش پخش زنده محفل قرآنی در جوار مزار مطهر رهبر شهید از قاب شبکه قرآن و معارف «شهر امن» نقش عابران پیاده در حوادث ترافیکی را بررسی می‌کند «غول ۲» در شبکه نمایش وداع مردم با یک پدر را دیدم «روح‌الامین»؛ روی آنتن شبکه نسیم سواد رسانه‌ای؛ سپر خانواده در عصر دیجیتال از قاب شبکه تهران «تاوان پول» در شبکه نمایش بازخوانی حماسه بدرقه رهبر شهید با حضور استاندار در «تهران ۲۰» «متولد آوریل» در قاب تماشا «سلام تهران»؛ از پنجره‌ی خانواده تا مسیر کربلا مستند «ابوجواد» روایتگر زندگی و مجاهدت‌های شهید ایوب مطلب‌زاده روی آنتن می‌رود فصل سوم «آقای قاضی»؛ تازه‌ترین محصول مرکز سیمرغ از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود «سلام آقا» روایت حسرت‌هایی است که به زیارت کربلا ختم می‌شوند خداحافظ پدر شهید امت

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها