مشاهده خبر

سه شنبه 7 شهریور 1402 - 14:38:17

نقش امام حسین (ع) در تغییر و تحول افراد در «طریق» روایت می شود

«طریق» برنامه ویژه ایام اربعین شبکه یک سیما نقش امام حسین (ع) را در تغییر مسیر و سبک زندگی افراد را به تصویر می کشد و حال و هوای مهمانان خود را از تغییر سبک و مشی زندگی از زبان خودشان نقل می کند.

0

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، 

ویژه برنامه اربعینی شبکه یک با عنوان «طریق» ، روایت رفتن افراد به کربلا و شرکت در راهپیمایی اربعین و حال و هوای مهمانان برنامه را از زبان خودشان بازگو می کند.

میزبان این برنامه مجید یراق بافان که هر شب گفت و گوی صمیمانه با چهره‌های شناخته شده مردمی دارد.

محمدحسین سعادتی تهیه کننده درباره «طریق» گفت: ما در این برنامه به دنبال روایت رفتن افراد مختلف به کربلا هستیم. در «طریق» از کشش و جذبه افرادی که شاید خیلی با فلسفه اربعین آشنا نبودند و سبک زندگی متفاوتی را زیست می کردند  سخن می گوییم.  از لحظاتی که دل افراد گره می خورد به امام حسین(ع) و راهی پیاده روی اربعین می شوند.

سعادتی خاطرنشان کرد: برنامه «طریق» با نگاهی نو و متفاوت با موضوع پیاده روی اربعین تولید شده و قرار است مهمان‌های ویژه‌ای در این برنامه حضور یابند، این مهمان‌ها افرادی هستند که امام حسین علیه السلام در زندگی آن‌ها تاثیر مستقیمی داشته و مسیر زندگی‌شان عوض شده است.

تهیه کننده این برنامه ادامه داد: در «طریق»  سه پرده داریم . پرده نخست شخصیت خود شرکت کننده قبل از این که اتصال پیدا کند به اباعبدالله الحسین(ع) ، در پرده دوم درباره این اتصال و چگونگی تحول صورت گرفته صحبت می کنیم و در پرده آخر هم به حضور این شخص در راهپیمایی اربعین و فعالیتی که در این ایام انجام می دهد ، اختصاص دارد.

سعادتی ادامه داد : مهمانی که در قسمت نخست برنامه «طریق» داشتیم علی دیسکو بود که سبک زندگی خاص خود را داشت و حضورش در یک هیات باعث شد که با امام حسین(ع) عجین شود و زندگی گذشته خود را رها کند. البته این تغییر و تحول به تدریج صورت گرفته است و ما این مساله را از زبان خودش در برنامه می شنویم.

یا مهمان دیگری به نام محمدعلی شعبانی که پسر مرتضی شعبانی فیلمبردار شهید آوینی بود که علاقه چندانی به این شهید بزرگوار نداشت اما پس از سفری که همراه پدرش به عنوان دستیار تصویربردار اربعین به کربلا می رود و حادثه ای که برایش اتفاق می افتد متوجه می شود مشکلی که برایش پیش آمده به واسطه سفر اربعینی که رفته، برطرف شده است.

مهمان هایی که در برنامه حضور دارند دکتر علی آقامحمدی است مدیر گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام است.

دکتر آقامحمدی که بزرگترین کاروان اربعینی ایرانی با نام کاروان «هیات رهسپاران عصر حضور» را هدایت می کنند و حدود 20 هزار  نفر را از اقصی نقاط کشور و مناطق محروم به صورت رایگان به کربلا می برند و همه امکانات را در اختیار زائران حسینی(ع) قرار می دهند که حدود 90 درصد این افراد سفر اولی هستند.

از دیگر مهمانان سردار حسن زاده فرمانده سپاه محمدرسول الله تهران هستند و همچنین برخی مسئولان مرتبط با مراسم برگزاری راهپیمایی اربعین در برنامه حضور خواهند داشت.

دو شب آخر این برنامه که منتهی به اربعین است، ویژه برنامه‌ای برای جاماندگان اربعین پخش خواهد شد و ما درخدمت سردار حسن زاده دبیرستاد جاماندگان اربعین هستیم که هر ساله از میدان امام حسین(ع) تا حرم شاه عبدالعظیم حسنی (ع) برنامه دارند و درباره جاماندگان و حس و حال این افراد صحبت می کنیم.

وی تاکید کرد: یک بخش دیگر در برنامه تحت عنوان «روایت طریق» با صدای حامد عسگری داریم که درخصوص نوجوانی است که برای نخستین بار راهی سفر کربلا و راهپبمایی اربعین شده است. این نوجوان بعد از رفتن به هیاتی، متوجه می شود کاروانی قرار است عازم کربلا و عتبات عالبات شود و این نوجوان همان جا تصمیم می گیرد همراه این کاروان در راهپیمایی اربعین شرکت کند.در ادامه اجازه این نوجوان از خانواده و گرفتن گذرنامه و مراحل قانونی خروج از کشور برای سفر به کربلا را مرحله به مرحله شاهد هستیم تا در مسیر مرز و نجف و ...

یک بخش هم «محمدحسین رجبی دوانی» مورخ و پژوهشگر تاریخ اسلام درخصوص اربعین های گذشته صحبت می کنند.

این کارشناس از اربعین سال 63 هجری قمری تا به امروز به قدمت اربعین  و برگزاری مراسم و زائران امام حسین (ع) اشاره می کند.

در این برنامه همچنین گزارش های تصویری هم از برخی عوامل برنامه که هم اکنون در عراق مستقر هستند تصاویر راهپیمایی اربعین را ارسال می کنند.

وی با اشاره به دکور خاص این برنامه هم گفت: این دکور بزرگ دارای 40 متر طول و عرض 30 متر است که به نوعی  طریق و پیمودن راه را تداعی می کند.

خاطر نشان می‌شود «طریق» از چهارم شهریور ماه به روی آنتن شبکه یک رفته است و پخش آن تا پانزدهم شهریور ادامه دارد.

از دیگر عوامل این برنامه می‌توان به رضا الهی به عنوان جانشین تهیه کننده، حسین شمسایی مدیر تولید، مسعود آهنچی به عنوان سردبیر،

زینب صادقی کیا مسئول هماهنگی مهمانان، احمد ناصری پور برنامه ریز و مهدی پورحسینی مدیر تدارکات اشاره کرد. مدیر پروژه هم حسین نیرومند است .


انتهای پیام/ج

آخرین اخبار

پیام تسلیت معاون سیما در پی درگذشت مادر داریوش فرضیایی بررسی سلامت معنوی، اقتصاد خانواده و دستاوردهای نخبگان رباتیک در «سلام تهران» «شهر زیبا» به شبکه نسیم رسید «کوهپایه»؛ روایت دغدغه‌های نوجوان امروز از مقاومت تا ولایت تحلیل مراسم باشکوه تشییع امام شهید و نگاه والای ایشان به مقام زن در «تهران ۲۰» توسعه همکاری‌های شبکه آموزش و سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی «شاخه‌ای روی آب»؛ روایتی از زندگی دانشمند شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی «سلاح نفت»؛ روایت تحریم نفتی ۱۹۷۳ از شبکه مستند داریوش فرضیایی در سوگ مادر نشست «کشیک سلامت» به بررسی چرایی کمبود و گرانی دارو و حواشی مدیریت سازمان غذا و دارو می‌پردازد از نوجوانی تا وحدت ملی در مجله عصرگاهی «به خانه برمی‌گردیم» «تنوره دیو» ؛ نخستین فیلم سینمایی كیانوش عیاری روی آنتن شبکه نمایش دوبله سریال «شیکار هوم» برای شبکه سه سری جدید «مردان آهنین» روی آنتن شبکه ورزش پخش زنده محفل قرآنی در جوار مزار مطهر رهبر شهید از قاب شبکه قرآن و معارف «شهر امن» نقش عابران پیاده در حوادث ترافیکی را بررسی می‌کند «غول ۲» در شبکه نمایش وداع مردم با یک پدر را دیدم «روح‌الامین»؛ روی آنتن شبکه نسیم سواد رسانه‌ای؛ سپر خانواده در عصر دیجیتال از قاب شبکه تهران «تاوان پول» در شبکه نمایش بازخوانی حماسه بدرقه رهبر شهید با حضور استاندار در «تهران ۲۰» «متولد آوریل» در قاب تماشا «سلام تهران»؛ از پنجره‌ی خانواده تا مسیر کربلا مستند «ابوجواد» روایتگر زندگی و مجاهدت‌های شهید ایوب مطلب‌زاده روی آنتن می‌رود فصل سوم «آقای قاضی»؛ تازه‌ترین محصول مرکز سیمرغ از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود «سلام آقا» روایت حسرت‌هایی است که به زیارت کربلا ختم می‌شوند خداحافظ پدر شهید امت «استیو»؛ روایت همدلی و صبر در یک مدرسه «خاکستر و برف» در قاب نمایش پخش زنده والیبال نشسته ایران و ژاپن در شبکه ورزش یک «مربی محبوب» در شبکه سه ضیافت نور با طنین آیات قرآن و زمزمه ادعیه های نورانی در شبکه قرآن و معارف سری جدید «مردان آهنین» در شبکه سه سیما سال‌ها می‌توان درباره دوران زعامت رهبر شهید مستند ساخت منشور فکری رهبر شهید برای رسانه ملی، منظومه‌ای راهبردی و آینده‌نگر بسیاری از ناگفته‌های زندگی رهبر شهید اکنون قابل‌ روایت است هنوز ابعاد مهم عقلانیت راهبردی قائد شهید امت روایت نشده است «نسیم‌آوا»؛ هم‌نفس با نغمه‌ها رقابتی برای نمایش طعم‌های ایرانی «امین ایران»؛ روایتی از دل خاطره‌ها، نه شعارها تشییع رهبر شهید؛ آغاز روایتی که باید ادامه یابد مراسم تشییع رهبر انقلاب جلوه‌ای از وحدت ملی بود «رزم‌آهنگ»؛ ساز مقاومت در میدان جنگ زخم جنگ بر پیکر میراث تاریخی ایران «سرخدار» روایت تلخ جنگل‌های در حال احتضار هیرکانی میثاقِ سرخ زیر سایه خورشید شبکه امید با ویژه‌برنامه «اشاره» نسل جدید را به کنشگری دعوت کرد معرفی بزرگراه‌های پرخطر پایتخت در «شهر امن» «قهرمان» ایتالیایی در شبکه نمایش

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها