مشاهده خبر

دو شنبه 22 تیر 1405 - 7:22:47
راحله امینیان، مجری تلویزیون:

تشییع رهبر شهید؛ آغاز روایتی که باید ادامه یابد

راحله امینیان، مجری تلویزیون، با اشاره به تجربه حضور خود در مراسم تشییع رهبر شهید، این مراسم را یکی از متفاوت‌ترین و تاریخی‌ترین رخدادهای معاصر ایران توصیف کرد و گفت: برگزاری این آیین، هم از نظر ابعاد مردمی و هم از منظر شرایط سیاسی و اجتماعی، تجربه‌ای بی‌سابقه بود که بسیاری از حاضران آن را قدم‌به‌قدم و در فضایی آمیخته با اندوه و شکوه تجربه کردند.

0

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، 

به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، با اشاره به تجربه حضور خود در مراسم تشییع رهبر شهید، این مراسم را یکی از متفاوت‌ترین و تاریخی‌ترین رخدادهای معاصر ایران توصیف کرد و گفت: برگزاری این آیین، هم از نظر ابعاد مردمی و هم از منظر شرایط سیاسی و اجتماعی، تجربه‌ای بی‌سابقه بود که بسیاری از حاضران آن را قدم‌به‌قدم و در فضایی آمیخته با اندوه و شکوه تجربه کردند.
وی با بیان اینکه از شامگاه شنبه تا صبح یکشنبه در مصلای تهران حضور داشته است، اظهار کرد: این مراسم از آن اتفاق‌هایی بود که هیچ‌کدام از ما دوست نداشتیم روزی با آن روبه‌رو شویم، اما وقتی رخ داد، همه چیز برای مردم و حتی برگزارکنندگان تجربه‌ای تازه بود.
امینیان با اشاره به ویژگی‌های خاص این مراسم افزود: شهادت رهبر یک کشور و یک جریان بزرگ دینی در چنین شرایطی، اتفاقی کم‌سابقه در تاریخ معاصر است. طبیعی بود که هیچ‌کس تصویر روشنی از نحوه برگزاری مراسم نداشته باشد و همه ما لحظه‌به‌لحظه آن را تجربه کنیم. همین ویژگی، فضای مراسم را متفاوت و تاریخی کرده بود.
این مجری تلویزیون، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مراسم را تنوع و گستردگی حاضران دانست و گفت: چیزی که بیش از هر چیز توجهم را جلب کرد، حضور طیف‌های مختلف مردم بود. افراد با پوشش‌ها، سلیقه‌ها و سبک زندگی متفاوت در کنار یکدیگر حضور داشتند و همین تنوع، تصویری روشن از وحدت جامعه ایران را به نمایش گذاشت.
امینیان درباره انگیزه شخصی خود برای حضور در این مراسم گفت: حضور در این آیین، حداقل کاری بود که می‌توانستم برای قدردانی از کسی انجام دهم که ۸۶ سال از عمر خود را در مسیر مبارزه، هدایت و رهبری این کشور سپری کرد. به‌ویژه سال پایانی عمر ایشان که یکی از سخت‌ترین دوره‌های تاریخ معاصر بود و با وجود همه فشارها، با اقتدار در کنار مردم ایستادند.
وی افزود: برای من حضور در این مراسم، صرفاً یک حضور عاطفی نبود؛ بلکه ادای احترام به شخصیتی بود که بخش مهمی از تاریخ معاصر ایران با نام و تصمیم‌های او گره خورده است.
این مجری تلویزیون، مسئولیت رسانه ملی در چنین رویدادهایی را بسیار سنگین ارزیابی کرد و گفت: رسالت اصلی رسانه ملی، روایتگری است؛ آن هم روایت اول و معتبر. خوشبختانه در روزهای پس از شهادت رهبر، رسانه ملی و دیگر رسانه‌های داخلی توانستند روایت نخست این اتفاق را به دست بگیرند و اجازه ندهند فضای رسانه‌ای کشور در اختیار روایت‌های غیررسمی قرار گیرد.
وی درعین‌حال تأکید کرد که این مسیر هنوز به پایان نرسیده است و افزود: ما هنوز راه زیادی در پیش داریم تا ابعاد مختلف شخصیت، زندگی، مبارزات و شیوه رهبری ایشان را برای نسل امروز روایت کنیم. آنچه در این روزها به‌وضوح دیده‌ام، عطش مردم برای شناخت بیشتر است؛ مردم می‌خواهند درباره زندگی رهبر شهید، خانواده ایشان و زوایای کمتر گفته‌شده شخصیتشان بیشتر بدانند و رسانه ملی باید پاسخگوی این مطالبه باشد.
امینیان مهم‌ترین پیام مراسم تشییع رهبر شهید را تقویت انسجام ملی دانست و گفت: حدود ۱۳۰ روز بود که مردم ایران حول پرچم کشورشان کنار هم ایستاده بودند و این مراسم نیز بار دیگر بهانه‌ای شد تا همه اقشار جامعه، فارغ از تفاوت‌های فکری و ظاهری، در کنار یکدیگر قرار بگیرند. رهبر شهید همواره بر وحدت و انسجام ملی تأکید داشتند و این مراسم نیز تجلی همان نگاه بود.

انتهای پیام/ن

آخرین اخبار

«شهر زیبا» به شبکه نسیم رسید «کوهپایه»؛ روایت دغدغه‌های نوجوان امروز از مقاومت تا ولایت تحلیل مراسم باشکوه تشییع امام شهید و نگاه والای ایشان به مقام زن در «تهران ۲۰» توسعه همکاری‌های شبکه آموزش و سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی «شاخه‌ای روی آب»؛ روایتی از زندگی دانشمند شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی «سلاح نفت»؛ روایت تحریم نفتی ۱۹۷۳ از شبکه مستند داریوش فرضیایی در سوگ مادر نشست «کشیک سلامت» به بررسی چرایی کمبود و گرانی دارو و حواشی مدیریت سازمان غذا و دارو می‌پردازد از نوجوانی تا وحدت ملی در مجله عصرگاهی «به خانه برمی‌گردیم» «تنوره دیو» ؛ نخستین فیلم سینمایی كیانوش عیاری روی آنتن شبکه نمایش دوبله سریال «شیکار هوم» برای شبکه سه سری جدید «مردان آهنین» روی آنتن شبکه ورزش پخش زنده محفل قرآنی در جوار مزار مطهر رهبر شهید از قاب شبکه قرآن و معارف «شهر امن» نقش عابران پیاده در حوادث ترافیکی را بررسی می‌کند «غول ۲» در شبکه نمایش وداع مردم با یک پدر را دیدم «روح‌الامین»؛ روی آنتن شبکه نسیم سواد رسانه‌ای؛ سپر خانواده در عصر دیجیتال از قاب شبکه تهران «تاوان پول» در شبکه نمایش بازخوانی حماسه بدرقه رهبر شهید با حضور استاندار در «تهران ۲۰» «متولد آوریل» در قاب تماشا «سلام تهران»؛ از پنجره‌ی خانواده تا مسیر کربلا مستند «ابوجواد» روایتگر زندگی و مجاهدت‌های شهید ایوب مطلب‌زاده روی آنتن می‌رود فصل سوم «آقای قاضی»؛ تازه‌ترین محصول مرکز سیمرغ از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود «سلام آقا» روایت حسرت‌هایی است که به زیارت کربلا ختم می‌شوند خداحافظ پدر شهید امت «استیو»؛ روایت همدلی و صبر در یک مدرسه «خاکستر و برف» در قاب نمایش پخش زنده والیبال نشسته ایران و ژاپن در شبکه ورزش یک «مربی محبوب» در شبکه سه ضیافت نور با طنین آیات قرآن و زمزمه ادعیه های نورانی در شبکه قرآن و معارف «مردان آهنین» به‌زودی از شبکه سه سیما روی آنتن می‌رود سال‌ها می‌توان درباره دوران زعامت رهبر شهید مستند ساخت منشور فکری رهبر شهید برای رسانه ملی، منظومه‌ای راهبردی و آینده‌نگر بسیاری از ناگفته‌های زندگی رهبر شهید اکنون قابل‌ روایت است هنوز ابعاد مهم عقلانیت راهبردی قائد شهید امت روایت نشده است «نسیم‌آوا»؛ هم‌نفس با نغمه‌ها رقابتی برای نمایش طعم‌های ایرانی «امین ایران»؛ روایتی از دل خاطره‌ها، نه شعارها تشییع رهبر شهید؛ آغاز روایتی که باید ادامه یابد مراسم تشییع رهبر انقلاب جلوه‌ای از وحدت ملی بود «رزم‌آهنگ»؛ ساز مقاومت در میدان جنگ زخم جنگ بر پیکر میراث تاریخی ایران «سرخدار» روایت تلخ جنگل‌های در حال احتضار هیرکانی میثاقِ سرخ زیر سایه خورشید شبکه امید با ویژه‌برنامه «اشاره» نسل جدید را به کنشگری دعوت کرد معرفی بزرگراه‌های پرخطر پایتخت در «شهر امن» «قهرمان» ایتالیایی در شبکه نمایش دلایل کمبود دارویی در کشور در «کشیک سلامت» بررسی می‌شود پخش دیدار رهبر شهید انقلاب با مبلغین و طلاب حوزه‌های علمیه از شبکه قرآن و معارف سیما

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها