به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سیما، «با ترانه» بر محور گردشگری و موسیقی بنا نهاده شده است و به زودی در شب های رنگارنگ پاییزی بر قاب شبکه نسیم خواهد نشست.
«سامان ارسخان» تهیهکننده و مجری برنامه «با ترانه» با اشاره به اینکه مخاطبان شبکه نسیم همواره انتظار برنامههای شاد و مفرح دارند گفت: از آن جایی که موسیقی و گردشگری نقش مهمی در افزایش نشاط اجتماعی ایفا میکنند درصدد برآمدیم تا با تهیه و تولید برنامه ای ویژه، هم موسیقی مخاطب پسند برای مخاطبان پخش کنیم و هم تصاویر زیبایی از سراسر ایران عزیز به نمایش بگذاریم.
تهیه کننده «باترانه» با اشاره به این که طرح این برنامه مربوط به سال ۱۴۰۲ است، خاطرنشان کرد: از آن جایی که ضبط برنامه در شهرستانهای مختلف انجام خواهد شد، پیش تولید و هماهنگی های لازم برای تولید، مدت زمان زیادی را به خود اختصاص داد.
در «با ترانه» با دعوت از خوانندگان کشور، لحظاتی را با اجرای ترانه ای که خود خواننده از آن خاطره دارد و آواهایی پرمخاطبی که مردم آن را دوست دارند، مهمان خانه های بینندگان خواهیم شد.
در بخشی از برنامه هم همراه با هنرمند مهمان، سری به بافت های تاریخی و اماکن دیدنی همان شهر می زنیم و جاذبه های گردشگری از جمله بازارهای سنتی، ابیانه تاریخی، صنایع دستی و حتی غذاهای محلی را معرفی می کنیم.
ارس خان در ادامه خاطر نشان کرد: نکته جالب این است که مردم و هموطنان و حتی توریست ها که همواره در اماکن دیدنی و تاریخی هر شهری در حال بازدید هستند، حضورشان در دوربین «با ترانه» ثبت می شود.
این حضور، رضایت و شادمانی و ابراز محبت مردم از حضور خوانندگانی که مهمان شهرشان شده اند در پی داشته است و مردم با گرفتن عکس های یادگاری از این هنرمندان برای خود خاطره سازی می کنند.
تهیه کننده «باترانه» تصریح کرد: یکی از دستاوردهای مسافرت، خلق خاطرات خوب است و موسیقی میتواند عامل مهمی در شکل گیری خاطرات شیرین و جذاب از سفر به یادگار بگذارد. هنگامی که گردشگران به آهنگها و ملودیهایی گوش میدهند که در حین سفر خود شنیدهاند، خاطرات آن سفر به خاطرسپاری ماندگاری تبدیل می شود.
وی ادامه داد: در قسمت های ضبط شده «با ترانه» تاکنون خوانندگانی همچون محسن میرزازاده، امیر تاجیک، غلامرضا صنعتگر، مجید اخشابی، حامد طاها، رحیم شهریاری از خوانندگان اقوام و .. حضور داشته اند.
ارس خان با تاکید بر این که ایران، کشوری با تاریخ پربار و فرهنگی غنی است که در هر گوشهاش، نغمههایی از گذشتههای دور به گوش میرسد، تاکید کرد: در «با ترانه» سعی می کنیم به موسیقی اقوام هم بپردازیم. آنچه مسلم است، تنوع اقلیمی در مناطق مختلف ایران باعث ظهور گوناگونی در موسیقی ایرانی شده است. چرا که فرهنگ بومی و فولکلوریک با جغرافیای هر منطقه ارتباط تنگاتنگی دارد. طبیعت و آبوهوا، سبک زندگی، روحیات و همسایگان هم مرز همه از جمله عواملی است که بر عملکردهای فرهنگی و هنری منطقه تأثیر میگذارد. از موسیقی آذری با ویژگیهای منحصر به فردش گرفته تا نغمههای دلنشین اصفهانی، هر گوشه از ایران داستانی صوتی متفاوت را روایت میکند.
ارس خان خاطرنشان کرد: در «با ترانه» علاوه بر حضور خوانندگان پاپ، از خوانندگان اقوام ایرانی هم دعوت شده است تا ترانه های محلی و فولکور شهر و استان خود را بخوانند. البته ممکن است بعضی شهرها، ترانه خاص فولکوری نداشته باشند که ما از خوانندگان اقوام مختلف دعوت می کنیم تا ترانه هایی محلی خود را اجرا کنند.
واحد بخش موسیقی معاونت سیما هم قرار است برخی خوانندگانی که در حیطه موسیقی اقوام فعالیت می کنند به «با ترانه» معرفی کند.
تهیه کننده و مجری «با ترانه» اظهار داشت: این برنامه صنایع دستی و جاذبه های گردشگری را به همراه خواننده به بینندگان معرفی می کند. گاهی پیش آمده است خواننده مهمان برای نخستین بار به آن شهر سفر کرده و وقتی این گشت و گذار در ابنیه تاریخی و بافت قدیمی شهر همراه با مهمان برنامه صورت می گیرد برای مخاطبان هم جذابیت بیشتری دارد.
وی خاطرنشان کرد: از آن جایی که بناهای تاریخی ظرفیت بالایی برای معرفی و بازدید دارند از این اماکن به عنوان استودیو استفاده کردیم و تمامی فضای تصویربرداری «با ترانه» در مکان های تاریخی انجام شده است. «با ترانه» با 5 دوربین ضبط می شود و نهایت تلاش خود را کرده ایم تا تمامی جذابیت های اماکن دیدنی را به قاب تلویزیون بیاوریم و برخی پلان ها با زاویه 360 درجه تصویر برداری شده است.
وی ادامه داد: این برنامه موسیقیایی، سفر خود را از شهر بادگیرها، قناتها و بناهای تاریخی «یزد» آغاز کرده است و طبق برنامه ریزی ها در فصل زمستان با توجه به شرایط مناسب آب و هوا در بندرعباس به این شهر سفر خواهیم داشت.
«با ترانه» در چهل قسمت 30 دقیقه ای به زودی از قاب شبکه نسیم به روی آنتن می رود. مدیر تولید این برنامه «هما حامی» است و «سجاد ساعی» کارگردانی را بر عهده دارد. «احسان زارع» تدوینگر و «عاطفه رنجبر» محقق و «سمیرا سجادی» هم روابط عمومی این برنامه هستند.
انتهای پیام/ن