مشاهده خبر

شنبه 23 خرداد 1405 - 7:47:19

از تولید سرگرمی تا کمک به کشف استعدادها

ایمان قیاسی، مجری و برنامه‌ساز در پاسخ به این سؤال که برنامه‌های استعدادیابی بیشتر به پرورش استعدادها کمک می‌کنند یا تولید یک هیجان مقطعی بیان کرد: خروجی تولید و پخش این برنامه‌ها اگر تولید هیجان مقطعی هم باشد، مشکلی ندارد، چون در تلویزیون باید چیزی را ترویج کرد و وقتی مخاطب شما در خانه با آن برنامه انگیزه بگیرد، رسانه کار خودش را کرده است.

0

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، 

به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، قیاسی ادامه داد: اینکه آیا رسانه وظیفه پیگیری استعداد معرفی شده برای به سرانجام رسیدن دارد یا نه یک بحث کلی است. اساسا ساختار فرهنگی ما از ابتدا این گونه چیده نشده است که همه نهادها دست به دست هم بدهند تا یک مجموعه، استعدادی را معرفی کرده و مجموعه دیگر او را در جای درست قرار دهد.
وی افزود: حتی در دنیا هم خیلی این گونه نیست و آن‌ها شو را برای سرگرمی می‌سازند. درنهایت معتقدم این خانواده است که پس از موفقیت و درخشش فرزندش در یک برنامه استعدادیابی باید پی کار را گرفته و او را به مسیر درست ببرد. در ایران ما با ساخت یک برنامه استعدادیابی تولید سرگرمی می‌کنیم و شرکت‌کننده به مدد چنین برنامه‌ای فرصت آن را دارد که دیده شده و انگیزه پیدا ‌کند. این که انتظار داشته باشیم برنامه‌ساز آن بچه را تا جایی که به جایی برسد همراهی کند، انتظاری آرمانی است، چراکه اساسا برنامه‌ساز چنین وظیفه‌ای ندارد.
قیاسی در توضیح این پرسش که افرادی که بعد از برنامه‌ای چون «عصر جدید» دیده و شناخته شدند، مرهون استعداد خود بودند یا توجه مردم گفت: هر دو تأثیر داشتند؛ هم استعداد شخصی و هم اقبال مردمی. چون مردم بهترین قاضی این شوهای تلویزیونی هستند و دنبال کردن این آدم‌ها پس از آن برنامه نشان می‌دهد که مردم آن استعداد را پذیرفته‌اند. کمااینکه بسیاری هم پس از این برنامه فراموش شدند، زیرا اقبال عمومی را کسب نکردند.  
قیاسی با تأکید بر مثبت بودن روند ساخته شدن برنامه‌های استعدادیابی اظهار کرد: از هرجایی که به آدم‌ها و استعدادها - حتی به غلط - فرصت دیده شدن می‌دهند، استقبال می‌کنم، چراکه حتی ضعیف‌ترین برنامه استعدادیابی حتما به یک جوان کمک می‌کند. البته منکر این نیستم که در تولید چنین برنامه‌هایی حتما باید استانداردهایی داشته باشید و مخاطب را جذب کنید، اما هرکدام اثرگذاری خود را دارند و چه بهتر که برنامه باکیفیت ساخته شود.
وی یادآور شد: مهم‌ترین چالش برنامه‌های استعدادیابی می‌تواند داوری باشد؛ این که چرا کسی انتخاب شد و دیگری نشد و استاندارد پذیرفته شدن چه بود؟ از سوی دیگر یک چالش مهم برای چنین برنامه‌هایی و برای داوران این است که چه کسی استعداد دارد و چه کسی مهارت؟ و تشخیص این دو از هم و نیز نشان دادن آن به مخاطب حقیقتا کار سختی است.
قیاسی تأکید کرد: این روزها برنامه «کاپیتان» را که یک استعدادیابی ورزشی است، دنبال می‌کنم. «کاپیتان» جذاب است و احتمالا برنامه موفقی خواهد بود. درنهایت این برنامه‌های استعدادیابی هرچه بیشتر ساخته شوند، برای جوانان مفید و مؤثرند و چه بهتر که با کیفیت ساخته شوند.

انتهای پیام/ن

برچسب ها :

آخرین اخبار

پیام تسلیت معاون سیما در پی درگذشت مادر داریوش فرضیایی بررسی سلامت معنوی، اقتصاد خانواده و دستاوردهای نخبگان رباتیک در «سلام تهران» «شهر زیبا» به شبکه نسیم رسید «کوهپایه»؛ روایت دغدغه‌های نوجوان امروز از مقاومت تا ولایت تحلیل مراسم باشکوه تشییع امام شهید و نگاه والای ایشان به مقام زن در «تهران ۲۰» توسعه همکاری‌های شبکه آموزش و سازمان آموزش‌ و پرورش استثنایی «شاخه‌ای روی آب»؛ روایتی از زندگی دانشمند شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی «سلاح نفت»؛ روایت تحریم نفتی ۱۹۷۳ از شبکه مستند داریوش فرضیایی در سوگ مادر نشست «کشیک سلامت» به بررسی چرایی کمبود و گرانی دارو و حواشی مدیریت سازمان غذا و دارو می‌پردازد از نوجوانی تا وحدت ملی در مجله عصرگاهی «به خانه برمی‌گردیم» «تنوره دیو» ؛ نخستین فیلم سینمایی كیانوش عیاری روی آنتن شبکه نمایش دوبله سریال «شیکار هوم» برای شبکه سه سری جدید «مردان آهنین» روی آنتن شبکه ورزش پخش زنده محفل قرآنی در جوار مزار مطهر رهبر شهید از قاب شبکه قرآن و معارف «شهر امن» نقش عابران پیاده در حوادث ترافیکی را بررسی می‌کند «غول ۲» در شبکه نمایش وداع مردم با یک پدر را دیدم «روح‌الامین»؛ روی آنتن شبکه نسیم سواد رسانه‌ای؛ سپر خانواده در عصر دیجیتال از قاب شبکه تهران «تاوان پول» در شبکه نمایش بازخوانی حماسه بدرقه رهبر شهید با حضور استاندار در «تهران ۲۰» «متولد آوریل» در قاب تماشا «سلام تهران»؛ از پنجره‌ی خانواده تا مسیر کربلا مستند «ابوجواد» روایتگر زندگی و مجاهدت‌های شهید ایوب مطلب‌زاده روی آنتن می‌رود فصل سوم «آقای قاضی»؛ تازه‌ترین محصول مرکز سیمرغ از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود «سلام آقا» روایت حسرت‌هایی است که به زیارت کربلا ختم می‌شوند خداحافظ پدر شهید امت «استیو»؛ روایت همدلی و صبر در یک مدرسه «خاکستر و برف» در قاب نمایش پخش زنده والیبال نشسته ایران و ژاپن در شبکه ورزش یک «مربی محبوب» در شبکه سه ضیافت نور با طنین آیات قرآن و زمزمه ادعیه های نورانی در شبکه قرآن و معارف سری جدید «مردان آهنین» در شبکه سه سیما سال‌ها می‌توان درباره دوران زعامت رهبر شهید مستند ساخت منشور فکری رهبر شهید برای رسانه ملی، منظومه‌ای راهبردی و آینده‌نگر بسیاری از ناگفته‌های زندگی رهبر شهید اکنون قابل‌ روایت است هنوز ابعاد مهم عقلانیت راهبردی قائد شهید امت روایت نشده است «نسیم‌آوا»؛ هم‌نفس با نغمه‌ها رقابتی برای نمایش طعم‌های ایرانی «امین ایران»؛ روایتی از دل خاطره‌ها، نه شعارها تشییع رهبر شهید؛ آغاز روایتی که باید ادامه یابد مراسم تشییع رهبر انقلاب جلوه‌ای از وحدت ملی بود «رزم‌آهنگ»؛ ساز مقاومت در میدان جنگ زخم جنگ بر پیکر میراث تاریخی ایران «سرخدار» روایت تلخ جنگل‌های در حال احتضار هیرکانی میثاقِ سرخ زیر سایه خورشید شبکه امید با ویژه‌برنامه «اشاره» نسل جدید را به کنشگری دعوت کرد معرفی بزرگراه‌های پرخطر پایتخت در «شهر امن» «قهرمان» ایتالیایی در شبکه نمایش

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها